Commercials en Televisieprogramma’s

Televisie

Wij bedenken, produceren en monteren uiteenlopende televisieprogramma’s voor voornamelijk Omroep Gelderland in samenwerking met Jochem van Gelder. Zo produceren we onder andere het programma De Gulden Gelderlander. Bij onze televisietak gaat het niet alleen om het maken van programma’s; het gaat erom emoties te raken, gedachten te prikkelen en
gemeenschappen te verbinden.

We streven ernaar om elke uitzending een onvergetelijke ervaring te maken, waarbij we de kracht van televisie gebruiken om mensen samen te brengen, hen te inspireren en mooie verhalen over te brengen.

De kracht van een goede commercial

De olifant en de Rolo, de welbekende supermarktmanager of ‘goeiemoggel’: need we say more? Een écht goede commercial is pakkend, bevat humor, brengt een gevoel over en blijft hangen.

En dat terwijl de gemiddelde commercial slechts dertig seconden duurt. In zo’n kort tijdsbestek uw product of dienst promoten: hoe pakt u dat het beste aan? Laat het maar aan Eyes & Ears over!

Verschil met een bedrijfsvideo

Wat is het verschil tussen een commercial en een bedrijfsvideo? Ten eerste natuurlijk de lengte, een bedrijfsvideo is twee tot drie keer zo lang. Een commercial is niet bedoeld om een compleet beeld van uw bedrijf te geven, maar draait meestal om één product, dienst of boodschap.

En deze hoeft niet eens prominent op de voorgrond aanwezig te zijn in de reclameboodschap: het gaat erom dat de kijker een bepaald gevoel heeft na het bekijken ervan. ‘Out of the box’ denken is dus een must.

Bioscoopreclame

Bioscoopreclame is nog korter dan een commercial: zo’n boodschap mag namelijk maar tien seconden duren. Het is wél een goede manier om de aandacht te trekken, want bioscoopgangers hebben veel aandacht voor het scherm en kunnen niet wegzappen.

Werkwijze Eyes & Ears

Bij Eyes & Ears willen we onze klanten eerst leren kennen, zodat we precies weten wat uw bedrijf anders maakt dan anderen. Voor een commercial laten we onze fantasie vervolgens graag de vrije loop gaan. Samen met u komen we tot een krachtig concept, dat wij omtoveren tot een doeltreffende commercial.

Dáárom uw commercial laten maken door Eyes & Ears

We kiezen niet voor de gemakkelijkste weg, maar creëren voor ieder bedrijf een uniek concept. We willen een commercial maken die de kijker verrast, aan het denken zet en overtuigt. Dit leidt tot originele resultaten, zoals u in ons portfolio kunt zien!

Ook een verrassende commercial laten maken?

We spreken graag met u alle mogelijkheden door!

Neem contact met ons op!

Het Lekkerste van Gelderland

Meedoen? Lees verder!

Van Gelder VIP

Bedrijfsvideos

Een goede bedrijfsvideo laat op krachtige wijze zien wat uw bedrijf onderscheidt. We creëren een uniek, creatief concept voor u.

Meer over bedrijfsvideo's

Commercials

In dertig seconden uw product of dienst promoten: dat vraagt om een verrassende commercial. We zetten de kijker graag aan het denken.

Meer over commercials

Animaties

Animaties door Eyes & Ears zijn origineel, speels, overzichtelijk en doeltreffend. Ontdek de mogelijkheden van dit mooie middel.

Meer over animaties

Evenementen

Met een evenementenregistratie of meercameraregistratie legt Eyes & Ears ieder detail van uw evenement op professionele wijze vast.

Meer over evenementen

Een greep uit onze klanten

 

Holland food serviceXsensible logorabobank LogoByKay logoLogo Gemeente Wijchen

copyright eyesxears.nl - webdesign: prode