Eyes & Ears prikkelt de zintuigen

Zien en horen: twee belangrijke manieren om de wereld te verkennen én twee elementen die elkaar versterken. Beeld blijft veel langer hangen wanneer het geluid erbij klopt. Denk maar aan pakkende reclames zoals de bekende Rolo reclame met de olifant of Achmea met “Even Apeldoorn bellen” of bepaalde filmscènes zoals Rocky (eye of the tiger).

Eyes & Ears wil een synergie van beeld en geluid creëren om uw zintuigen (én die van uw klanten) te prikkelen.

Onze partners

Eyes & Ears heeft een goed netwerk van samenwerkingspartners. Zij staan paraat als wij extra expertise in een bepaald vakgebied kunnen gebruiken en andersom. Daardoor kunnen wij u, onze klant, de meest complete dienstverlening bieden.

Klik hier om te zien met wie wij samenwerken.

Anderen over ons

Over onszelf praten, dat doen we niet graag. Veel liever laten we anderen aan het woord. Waarom werken zij met Eyes & Ears samen en hoe zijn hun ervaringen met ons?

Voor een praatje of brainstormsessie staan we altijd open. Neem contact met ons op als u meer wilt weten!

Team Eyes & Ears:

Rob Janssen

Bram Cranen

Peter Wijnberg

Suzanne Zambon

Bart Kleeven

Martijn Schaper

Bedrijfsvideos

Een goede bedrijfsvideo laat op krachtige wijze zien wat uw bedrijf onderscheidt. We creëren een uniek, creatief concept voor u.

Meer over bedrijfsvideo's

Commercials

In dertig seconden uw product of dienst promoten: dat vraagt om een verrassende commercial. We zetten de kijker graag aan het denken.

Meer over commercials

Animaties

Animaties door Eyes & Ears zijn origineel, speels, overzichtelijk en doeltreffend. Ontdek de mogelijkheden van dit mooie middel.

Meer over animaties

Evenementen

Met een evenementenregistratie of meercameraregistratie legt Eyes & Ears ieder detail van uw evenement op professionele wijze vast.

Meer over evenementen

Een greep uit onze klanten

 

Holland food serviceXsensible logorabobank LogoByKay logoLogo Gemeente Wijchen

copyright eyesxears.nl - webdesign: prode