Eyes & Ears prikkelt de zintuigen

Zien en horen: twee belangrijke manieren om de wereld te verkennen én twee elementen die elkaar versterken. Beeld blijft veel langer hangen wanneer het geluid erbij klopt. Denk maar aan pakkende reclames zoals de bekende Rolo reclame met de olifant of Achmea met “Even Apeldoorn bellen” of bepaalde filmscènes zoals Rocky (eye of the tiger). Eyes & Ears wil een synergie van beeld en geluid creëren om uw zintuigen (én die van uw klanten) te prikkelen.

 

Onze partners

Eyes & Ears heeft een goed netwerk van samenwerkingspartners. Zij staan paraat als wij extra expertise in een bepaald vakgebied kunnen gebruiken en andersom. Daardoor kunnen wij u, onze klant, de meest complete dienstverlening bieden. Klik hier om te zien met wie wij samenwerken.

Anderen over ons

Over onszelf praten, dat doen we niet graag. Veel liever laten we anderen aan het woord. Waarom werken zij met Eyes & Ears samen en hoe zijn hun ervaringen met ons?

Voor een praatje of brainstormsessie staan we altijd open. Neem contact met ons op als u meer wilt weten!

Rob Janssen

Multifunctioneel, zowel technisch als commercieel. Wordt ingezet als cameraman en editor, maar zorgt ook voor de aanwas van nieuwe opdrachten. Sociaal, attent, breed georiënteerd en nooit te beroerd om iets extra’s voor klanten te doen.

Bram Cranen

Afwisselend creatief en praktisch. Camera en editing, maar ook acquisitie en Pietje planning. Betrokken en sociaal en gaat voor kwaliteit. Houdt van samenwerken en creëren. Grote interesse in meercamera registraties.

Peter Wijnberg

Cameraman, editor, motion graphic designer. Van de hak op de tak. Impulsief en energiek. Altijd bezig. Creatief. Script, Filmen, Montage, Animatie. Denker, altijd op zoek naar inspiratie.

Suzanne Zambon

Een echte aanpakker. Doet camerawerk, editing en redactie. Is super leergierig en wil daardoor alles kunnen.
Impulsief, creatief, attent en een sociaal dier. Neemt ook graag de zorgzame taken op zich binnen het kantoor.

Bart Kleeven

Met een brede achtergrond en ervaring in het medialandschap is hij met zijn flexibele en pragmatische houding een manus van alles:
Cameraman, Edit, Graphic Design. Wordt altijd blij van een mooie video.

Bedrijfsvideos

Een goede bedrijfsvideo laat op krachtige wijze zien wat uw bedrijf onderscheidt. We creëren een uniek, creatief concept voor u.

Meer over bedrijfsvideo's

Commercials

In dertig seconden uw product of dienst promoten: dat vraagt om een verrassende commercial. We zetten de kijker graag aan het denken.

Meer over commercials

Animaties

Animaties door Eyes & Ears zijn origineel, speels, overzichtelijk en doeltreffend. Ontdek de mogelijkheden van dit mooie middel.

Meer over animaties

Evenementen

Met een evenementenregistratie of meercameraregistratie legt Eyes & Ears ieder detail van uw evenement op professionele wijze vast.

Meer over evenementen

Een greep uit onze klanten

 

Holland food serviceXsensible logorabobank LogoByKay logoLogo Gemeente Wijchen

copyright eyesxears.nl - webdesign: prode

×