Disclaimer voor eyesxears.nl

Eyes & Ears Media Productions (Kamer van Koophandel: 55067271), hierna te noemen Eyes & Ears, verleent u hierbij toegang tot eyesxears.nl en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen.

Eyes & Ears behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

De informatie op eyesxears.nl is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van Eyes & Ears Media Productions.

Beperkte aansprakelijkheid

Eyes & Ears spant zich in om de inhoud van eyesxears.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op eyesxears.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Eyes & Ears.

In het bijzonder zijn alle prijzen op eyesxears.nl onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

De inhoud van eyesxears.nl wordt gedeeltelijk langs geautomatiseerde weg verkregen. Eyes & Ears doet haar uiterste best deze inhoud zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Desondanks is het mogelijk dat deze inhoud onvolledig, achterhaald en/of onjuist is.

Voor op eyesxears.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Eyes & Ears nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Eyes & Ears en haar licentiegevers.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Eyes & Ears, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Disclaimer

Deze website maakt gebruik van analytische cookies door het gebruik van Google Analytics. Hierdoor kunnen wij meer te weten komen over het gebruik van bezoekers op deze website. Dit gebeurt doordat Google Analytics een permanente cookie op uw computer, tablet of telefoon plaatst. De verzamelde gegevens worden door Google Analytics geanalyseerd en deze resultaten worden aan ons ter beschikking gesteld. Op basis van deze analyses kunnen wij aanpassingen maken op onze website en of services.

Bedrijfsvideos

Een goede bedrijfsvideo laat op krachtige wijze zien wat uw bedrijf onderscheidt. We creëren een uniek, creatief concept voor u.

Meer over bedrijfsvideo's

Commercials

In dertig seconden uw product of dienst promoten: dat vraagt om een verrassende commercial. We zetten de kijker graag aan het denken.

Meer over commercials

Animaties

Animaties door Eyes & Ears zijn origineel, speels, overzichtelijk en doeltreffend. Ontdek de mogelijkheden van dit mooie middel.

Meer over animaties

Evenementen

Met een evenementenregistratie of meercameraregistratie legt Eyes & Ears ieder detail van uw evenement op professionele wijze vast.

Meer over evenementen

Een greep uit onze klanten

 

Holland food serviceXsensible logorabobank LogoByKay logoLogo Gemeente Wijchen

copyright eyesxears.nl - webdesign: prode