Zakelijke video’s

Bedrijfsvideo’s – Commercials – Promotievideo’s – Registraties – Productvideo’s

 

De meerwaarde van een zakelijke video

Waarom zou u kiezen voor een zakelijke video, als alles al vermeld staat op uw website of een brochure? Wat voegt dit nog toe? Het antwoord: meer dan u denkt.

Ten eerste heeft een zakelijke video het voordeel van de media beeld en geluid. Deze twee versterken elkaar, waardoor uw boodschap nog krachtiger overkomt. In een korte bedrijfsvideo bijvoorbeeld, kunt u veel informatie kwijt en het heeft een veel hogere attentiewaarde dan bijvoorbeeld een advertentie.

U kunt een zakelijke video via diverse kanalen inzetten en delen. Denk aan uw website, social media en beurzen. En over uw website gesproken: wist u dat een video er ook voor zorgt dat u beter wordt gevonden in Google?

Zo ziet een bedrijfsvideo eruit

Een bedrijfsvideo duurt hooguit tussen de één en twee minuten. Dit lijkt misschien kort, maar is meer dan genoeg om de kern van uw verhaal op een krachtige manier te vertellen.

Eyes & Ears maakt de bedrijfsvideo’s op basis van een uniek script. De beelden worden gemonteerd op bijpassende muziek. Ook kunt u kiezen voor een animatie en is het mogelijk om een professionele voice-over te laten inspreken.

Werkwijze Eyes & Ears

Bij Eyes & Ears lijkt geen één zakelijke video op een andere. Dat komt doordat wij geen standaard concept op de plank hebben liggen. Bij het maken van een video stellen wij eerst samen met u uw Unique Buying Points vast: waarom kopen klanten bij u?

Daarbij nemen we geen genoegen met de standaard kernwoorden, maar vragen we door tot we weten wat uw bedrijf écht onderscheidt. Vervolgens volgt er een draaidag en monteren we de beelden tot een toonaangevende video.

Dáárom uw zakelijke video laten maken door Eyes & Ears

Eyes & Ears kiest niet voor de gemakkelijkste weg, maar creëert voor ieder bedrijf een uniek concept. We willen een video maken die écht weergeeft wat uw bedrijf anders maakt. We gebruiken uw Unique Buying Points en onze creativiteit om iets bijzonders te creëren: een zakelijke video die nog lang blijft hangen bij de kijker!

Neem contact met ons op!

Een impressie van ons werk

Bedrijfsvideos

Een goede bedrijfsvideo laat op krachtige wijze zien wat uw bedrijf onderscheidt. We creëren een uniek, creatief concept voor u.

Meer over bedrijfsvideo's

Commercials

In dertig seconden uw product of dienst promoten: dat vraagt om een verrassende commercial. We zetten de kijker graag aan het denken.

Meer over commercials

Animaties

Animaties door Eyes & Ears zijn origineel, speels, overzichtelijk en doeltreffend. Ontdek de mogelijkheden van dit mooie middel.

Meer over animaties

Evenementen

Met een evenementenregistratie of meercameraregistratie legt Eyes & Ears ieder detail van uw evenement op professionele wijze vast.

Meer over evenementen

Een greep uit onze klanten

 

Holland food serviceXsensible logorabobank LogoByKay logoLogo Gemeente Wijchen

copyright eyesxears.nl - webdesign: prode