Het Lekkerste van Gelderland


In opdracht van Omroep Gelderland maakt Eyes & Ears inmiddels voor het tweede seizoen met veel plezier het programma Het Lekkerste van Gelderland! In dit programma gaan Jochem van Gelder en Sandra Ysbrandy op zoek naar thuisbakkers en -koks die lokale lekkernijen of bekende streekgerechten uit Gelderland het beste kunnen bereiden.

Naast een kijkje in de keuken komen leuke, plaatselijke wetenswaardigheden voorbij. Weet jij bijvoorbeeld hoeveel aardappelen er jaarlijks in Gelderland worden geoogst? Wat Karnemelk nou precies is? Of wat er allemaal in balkenbrij zit? Aanrader!

Meedoen? Leuk!

Ben jij die thuiskok die met flair zijn/haar eigen draai geeft aan oude klassiekers? Dan zijn we op zoek naar jou! Hoe leuk is het om jezelf terug te zien op Omroep Gelderland, laat staan om Jochem van jouw gerecht te laten proeven! ?

Kun jij één van onderstaande data, en ben je eventueel beschikbaar op 10 oktober tijdens de grote finale, laat dan vooral je gegevens achter! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.


® Omroep Gelderland

® Omroep Gelderland


  Bedrijfsvideos

  Een goede bedrijfsvideo laat op krachtige wijze zien wat uw bedrijf onderscheidt. We creëren een uniek, creatief concept voor u.

  Meer over bedrijfsvideo's

  Commercials

  In dertig seconden uw product of dienst promoten: dat vraagt om een verrassende commercial. We zetten de kijker graag aan het denken.

  Meer over commercials

  Animaties

  Animaties door Eyes & Ears zijn origineel, speels, overzichtelijk en doeltreffend. Ontdek de mogelijkheden van dit mooie middel.

  Meer over animaties

  Evenementen

  Met een evenementenregistratie of meercameraregistratie legt Eyes & Ears ieder detail van uw evenement op professionele wijze vast.

  Meer over evenementen

  Een greep uit onze klanten

   

  Holland food serviceXsensible logorabobank LogoByKay logoLogo Gemeente Wijchen

  copyright eyesxears.nl - webdesign: prode