Evenementenregistratie

Geen moment missen met evenementenregistratie

Een congres of conferentie rechtstreeks streamen, een impressie maken van een relatie-evenement of een webinar opnemen om later terug te kunnen kijken. Met evenementenregistratie is het allemaal mogelijk! Ieder moment van een evenement kan op professionele wijze vastgelegd worden door Eyes & Ears.

Meercameraregistratie

Wilt u elk detail vastleggen? Dan kunt u kiezen voor een meercameraregistratie. Eyes & Ears zet dan diverse camera’s, professionele technici, cameramensen en een regisseur in.

We nemen alles op: van presentaties tot reacties in het publiek. De beelden kunnen zelfs live gestreamd of ter plekke op beeldschermen getoond worden. Alles wordt opgenomen met hoogwaardige broadcastingapparatuur in minimaal HD-kwaliteit.

Impressie

U kunt ook kiezen voor een korte impressie. We nemen dan de belangrijkste hoogtepunten van het evenement op en monteren deze op muziek tot een kort filmpje. Denk bijvoorbeeld aan de aftermovie van een festival of een verslag van een bedrijfsuitje.

Dáárom uw evenement laten registreren door Eyes & Ears

Eyes & Ears heeft oog voor beeld en geluid. We weten een evenement op de juiste manier in beeld te brengen, zodat alle belangrijke en minder belangrijke momenten worden vastgelegd. We beschikken over kwaliteitsapparatuur, kennis en ervaring.

Uiteraard kunnen we niet altijd alles alleen. Daarom werken we ook samen met betrouwbare partners op het gebied van evenementenregistratie. Bekijk ons portfolio voor voorbeelden van evenementenregistraties.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over wat wij kunnen doen voor uw evenement of bedrijfsfeest? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Neem contact met ons op!

Voorbeelden van evenementen
die we hebben mogen filmen

 

 

 

Bedrijfsvideos

Een goede bedrijfsvideo laat op krachtige wijze zien wat uw bedrijf onderscheidt. We creëren een uniek, creatief concept voor u.

Meer over bedrijfsvideo's

Commercials

In dertig seconden uw product of dienst promoten: dat vraagt om een verrassende commercial. We zetten de kijker graag aan het denken.

Meer over commercials

Animaties

Animaties door Eyes & Ears zijn origineel, speels, overzichtelijk en doeltreffend. Ontdek de mogelijkheden van dit mooie middel.

Meer over animaties

Evenementen

Met een evenementenregistratie of meercameraregistratie legt Eyes & Ears ieder detail van uw evenement op professionele wijze vast.

Meer over evenementen

Een greep uit onze klanten

 

Holland food serviceXsensible logorabobank LogoByKay logoLogo Gemeente Wijchen

copyright eyesxears.nl - webdesign: prode